Positivt

Vet at dette skulle bli en blogg med bare bilder, men hva skal jeg gjøre når jeg bare MÅ skrive? Jeg har alltid elsket å skrive, ordene bare faller inn så lett.

Men ja, jeg husker for knapt 1 år siden så turte jeg ikke si hva jeg virkelig mente, jeg turte så vidt ikke å ta bussen til byen alene, jeg var et nervevrak blant folk og ble sett på som den lille, sjenerte jenta. 
Men nå? Vel jeg har jobb, jeg har ikke noe problem med å stå foran klassen og ha en fremføring, jeg klarer endelig å stå på mine egne bein. Ikke bare har vennene mine merket det, eller foreldrene mine, men jeg har merket det utrolig mye selv. Bare følelsen av at livet bedrer seg på alle mulige måter! Selvfølgelig er det nedturer, en hel haug av de, men på en måte klarer man alltid å komme seg opp igjen! :)

 Jeg vet ikke hva som har skjedd, men for å si det mildt har jeg flyttet mye. Har byttet skole 4 ganger på 4 år. Selvom den ene gangen var fra en barneskole i Oslo til en ungdomsskole i Oslo, men hei, det er jo nye folk der å! For en gang på lenge føler jeg at jeg hører hjemme et sted, jeg ble født og oppvokst her, men har mistet alle de jeg gikk med før, og fått utrolig mange nye, og herlige venner, som har hjulpet meg mye! 

JAAA, dette var det. Litt kleint, menmen :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

justfotos

justfotos

15, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits